Tympiitympiitympii.

Tympii.
Somehaasteet tympii. Pukeudu pelkkään tyyynyyn, perusta yritys, hoida sixpack kuntoon ja lue kaikki klassikot. Nyt kun on aikaa.
No ei ole. Ei ole aikaa. Ja toisaalta taas on, koska etäopettajan työ on pitkälti myös odottelemista, huhuilemista ja eri viestintävälineiden välillä loikkimista. Sekin tympii. Varmaankin voisi olla tehokkaampikin ja esimerkiksi kirjoittaa tätä samalla kyykäten. Motiivia siihen ei vaan ole yhtään sen enempää kuin muulloinkaan.

Unelmoin siitä, että tämä kriisi opettaa meidät hidastamaan. 

Tympii se, että oppilaat ovat nykyisin vain pallukoita ruudulla. Kamerat ovat menneet kiinni ja tässä joutuu näkemään todella vaivaa, että näkisi jokaisen edes vilaukselta tunnin aikana. Pitäisi kai olla tiukempi ja vaatia kamerat päälle. Huolestuttaa. Miten kodeissa sujuu, kärjistyykö tilanne, palaako pinna?

Opettaisipa tämä virus meidät olemaan enemmän yhdessä, lähempänä lempeämmin. 

Etäkokoukset tympii. Asiat, joista ei pääse keskustelemaan kunnolla, paikallaan seisovat projektit, hyvässä nosteessa olleet alut ja ideat. Millä ne saa uudestaan liikkeelle? En osaa vain odotella ja pärjäillä.

Unelmissa korona opettaa näkemään oleellisen kaiken hötön läpi.  


Jatkan tarpomista, minkäs teet. Kohta lauletaan jo suvivirsi. Mahdollisesti parvekkeilta ja ikkunoista, mutta menee se niinkin. Eipähän tarvitse keksiä koristeita kevätjuhliin.

Huomenna lienee taas paremmin.

T: tympiintynyt ope


Valona vessapaperirullatunnelin päässä Sumu the Dog


Kommentit